Door deel te nemen aan onze accelerator zet je grote stappen met jouw start-up. Je wordt intensief begeleid door onze gedreven mentoren en coaches, komt in contact met de juiste investeerders en leert essentiële skills tijdens onze workshops. Dit alles met één doel: explosieve groei! Om dit allemaal mogelijk te maken zijn er enkele voorwaarden verbonden voor deelname aan ons programma:

Kosten en investeringen

De kosten van ons acceleratorprogramma bedragen €35.000, exclusief btw. Onze partner Belfius neemt de volledige kosten* op zich door dit bedrag te investeren in jouw start-up! Zo kost dit hele traject niets aan jouw start-up.

Aandelen en investeringsrecht

In ruil voor het dekken van de programmakosten ontvangt Belfius 3% aandelen van jouw start-up. Daarbij krijgt Belfius een eenmalig investeringsrecht van 10% in je volgende kapitaalronde. Ook onze mentorengroep ontvangt 10% investeringsrecht.

Het investeringsrecht houdt in dat Belfius en de mentorengroep tot de genoemde percentages mee mogen investeren bij jouw volgende kapitaalronde. Dit tegen dezelfde voorwaarden als voor andere investeerders; er is dus geen sprake van kortingen of preferente voorwaarden. Het investeringsrecht geldt enkel voor de eerstvolgende kapitaalronde tijdens of na het programma. Hierna vervalt het recht.

€50.000 financiering voor jouw start-up

Als deelnemer krijg je een Belfius Bullet Loan van €50.000. Hiermee heb je de mogelijkheid om met een vliegende start deel te nemen aan het programma. De Bullet Loan kent een zeer voordelige rentevoet van slechts 1,1% en het kapitaal hoef je pas terug te betalen na 3 jaar. Hiervoor hoef je niet persoonlijk borg te staan. Enkel een PMV-waarborg is vereist. De kosten van een PMV-waarborg bedragen €1.125 en betaal je met je Bullet loan.

Er bestaat een mogelijkheid om de lening om te zetten naar kapitaal aan het einde van de looptijd of bij de volgende kapitaalronde. Dit kan alleen wanneer beide partijen, zowel Belfius als de start-up, akkoord zijn.

Meer weten over de voorwaarden en onze accelerator?
Neem contact met ons op.

*Enkel de BTW van €7.350 betaal je zelf, maar die vorder je later gewoon weer terug. Heb je dit bedrag niet op je rekening staan? Geen zorgen, daar gebruik je de Bullet Loan voor.