Birdhouse ondersteunt explosieve groei, van start-up naar scale-up, door het delen van kennis, expertise en door toegang te bieden tot een onschatbaar netwerk.

Birdhouse Accelerator

Toegang tot expertise, kapitaal en ons waardevolle netwerk. De ultieme ingrediënten voor explosieve groei. Dat is het acceleratorprogramma van Birdhouse.

In 2014 werd Birdhouse, toen nog onder de naam Aerey, opgericht door Jan-Willem Callebaut. Direct van het begin was er de ambitie om een connecterende rol te spelen in de wereld van start-ups. Met de lancering van het acceleratorprogramma in 2016 is deze ambitie verder uitgebouwd. In de volledig uitgeruste coworking spaces in Gent en Antwerpen zet Birdhouse haar kennis en netwerk in om start-ups hands-on te ondersteunen bij het schalen van start-up naar scale-up.

Birdhouse services

Hands-on ondersteuning op het gebied van finance, marketing en funding tijdens de cruciale momenten. Birdhouse Services staat klaar voor alle start-ups in België.

Birdhouse Services werd in 2018 opgericht om ook buiten het acceleratorprogramma om start-ups te kunnen begeleiden. Met specifieke expertise op het gebied van finance en marketing binnen de start-upwereld krijgen ondernemers essentiële support bij het zetten van vervolgstappen met hun jonge onderneming. Daarnaast draagt Birdhouse Services bij aan de zoektocht naar kapitaal, door haar netwerk van smart capital investors open te stellen.

Logo’s

Klik op de afbeeldingen om de logo’s (png) te downloaden.

Liggend

Staand

Richtlijnen voor gebruik

Het logo moet altijd voldoende ruimte rondom hebben waarin geen andere designelementen worden geplaatst. Deze ruimte wordt bepaald door de hoogte van de letter B uit het logo.

Foto’s

Klik op de afbeeldingen om de foto’s (png) te downloaden.

Birdhouse Accelerator Cohort 7 – januari 2020
Teamfoto januari 2020
Office Gent
Birdhouse kantoor Antwerpen
Office Antwerpen

Cohort 7 – 2020

Klik op de afbeeldingen voor meer foto’s.

Portretfoto’s

Sfeerbeelden

Video’s