Cedric Bouckaert

Cedric Bouckaert

Managing Partner Carya Group | Partner MyGuest

Cedric Bouckaert is zijn professionele carrière gestart in een Amerikaans consultancybedrijf. Hier kreeg hij de mogelijkheid om de IT-kant van totaal uiteenlopende sectoren van dichtbij te ontdekken. Denk aan banking, logistics, automotive en de staalindustrie.

Na deze gezonde basis was het tijd om binnen één bepaalde sector het verschil te maken. Hij richtte Carya op, een bedrijf dat IT-oplossingen en -ondersteuning biedt voor de automotive markt en voortdurend innoveert om de referentie te blijven in de sector. De groep is steeds op zoek naar de meerwaarde voor de klant. Klantentevredenheid is de absolute waardemeter.

Als één van de vennoten van Carya Group heeft Cedric het bedrijf helpen groeien naar een team van bijna 80 medewerkers. In zijn 20 jaar ervaring in de IT heeft hij een uitgebreid professioneel netwerk opgebouwd, waar hij de Birdhouse start-ups graag van laat profiteren. Ook zijn tech-ervaring (denk ERP, CRM, app & web development) en de ‘customer first without compromise-bedrijfscultuur’ van Carya geeft hij mee aan de entrepreneurs.

“Ik hou van het ‘moon-shot’ denken, en de ambitie die elke startup moet hebben om hun markt in beweging te brengen. Als hun product dan nog mijn technologische hart sneller kan doen slaan, hebben ze mijn absolute steun!”

“The ultimate customer journey? Customer first, without compromise.”