BeerSelect
Mentoren:

BeerSelect

beerselect.be

BeerSelect maakt van bierliefhebbers échte bierkenners door hen een aangename selectie speciaalbieren voor te schotelen, die garant staan voor een unieke smaakervaring.

Als biersommeliers wil BeerSelect haar kennis met het grote publiek delen. “We willen mensen laten ervaren hoe fantastisch onze biercultuur is. Of het nu om bierliefhebbers gaat of om mensen bij wie de ontdekkingstocht nog moet starten: we moeten hen echt van onze sokken blazen met onze brouwparels.”

“De persoonlijke belevenis staat centraal. We focussen op professioneel bierproeven, smaken herkennen, foodpairing en storytelling.”

Hun speciaalbieren zijn geselecteerd op smaak en zijn afkomstig uit kleine of ambachtelijke brouwerijen. Deze brouwerijen zijn namelijk essentieel voor de Belgische biercultuur. Vaak zijn zij het die innoveren in de brouwerskunst, bijvoorbeeld door nieuwe smaken aan de man te brengen.

De selectie van BeerSelect is ondertussen reeds tot in China te verkrijgen. Echter richten ze zich voornamelijk op ontdekkingspakketten, waar de volledige smaakervaring tot zijn recht komt. Deze ‘Discovery Boxes’ maken ze ook op maat van bedrijven. “Een origineel en gepersonaliseerd geschenk vergeet men minder snel dan een fles cava”, klinkt het.