Kasper Vervliet

Kasper Vervliet

Growth Enabler | Birdhouse Services

Hoi, Kasper hier. Heb je je ooit afgevraagd waarom putdeksels rond zijn? Wel, dat is zodat ze nooit naar beneden zouden kunnen vallen in de put. Denk daar maar eens over na! Ik ben een weetjes persoon. Ik ontdek graag nieuwe dingen. Continuous learning zoals dat heet. Mijn doel is om elke dag iets nieuws bij te leren. Ghandi zei het het best:

“Live as if you would die tommorow, learn as if you would live forever.”

Ik moet toegeven dat ik niet altijd deze mentaliteit heb gehad. Zeker niet in mijn studententijd (oops). De laatste jaren probeer ik toch doelbewuster om te gaan met hetgeen waar ik mee bezig ben. Zo probeer ik mijn leven zowel op professioneel als privé vlak te optimaliseren. Tijd maken voor wat belangrijk is, focussen op hetgeen waar ik gelukkig van word, daar hou ik me graag mee bezig.

Dit probeer ik dan ook door te trekken in hetgeen ik bij Birdhouse doe. Ik vind het zalig om start-ups te leren kennen, samen brainstormen en uiteraard ze te challengen op bepaalde zaken. Hieruit kan ik opnieuw zeer veel dingen leren. En zoals Tim Ferris ooit heeft gezegd “you’re the average of the 5 people you hang out with the most” en ik moet eerlijkheidshalve toegeven my average is looking pretty damn good op dit moment.

Dus aan iedereen die op zoek is naar een sparringpartner, een mede brainstormer of gewoon iemand waartegen je eens kan luchten about them start-up problems, come see me.

“I got my backpack and I’m fillin’ it with knowledge”.