Evelien De Zutter

Evelien De Zutter

Office & HR Manager

Ik krijg regelmatig te horen “je bent met zo veel bezig” of “je weet niet wat je wil”. Maar dat laatste is een misvatting. Ik weet wat ik wil, ik wil gewoon heel veel dingen. Ik heb een zeer breed interesseveld. Ik wil blijven bijleren, mijn hele leven lang.

Mijn keuze om toerisme te studeren is puur vanuit een passie vertrokken en om mijn blik te verruimen. Ik ben nieuwsgierig en hou ervan om nieuwe dingen en plekken te ontdekken. Ik zou mezelf gerust een ‘nieuwfreak’ durven noemen.

Ik krijg energie van het opslorpen van nieuwe kennis en anderen daarmee verder te kunnen helpen. Om hen in hun sterkte te zetten. Praktische en organisatorische zaken op zo’n efficiënt mogelijke manier uitvoeren maken mij blij. De jongleur spelen en zo veel mogelijk ballen tegelijk in de lucht houden zie ik als een uitdaging. Ook al is dat soms in conflict met mijn innerlijke yogi die mij regelmatig afremt en leert om meer te focussen.

Ondanks de nood aan verandering en variatie in mijn leven, is er ook een rode draad die bestaat uit: vrienden, katten, sneakers, sport en gezonde voeding.

‘‘Refuse to choose – use all of your interests, passions and hobbies to create the life and career of your dreams’’Barbara Sher