COMING SOON:
2 Nieuwe Birdhouse Masterclasses

We houden je als eerste op de hoogte van het lanceringsaanbod!

Na het succes van de Finance Birdhouse Masterclass die we eerder dit jaar lanceerden zijn we nu helemaal terug!
Er staan twee nieuwe Birdhouse Masterclasses op jou te wachten waarbij 10 Belgische topondernemers jou onder hun vleugels nemen bij het bedenken van een succesvolle marketingstrategie en hun geheimen delen over het bouwen van een sterk team.

Twee nieuwe Birdhouse Masterclasses.

1. In de Marketing Masterclass leer je van de beste om een marketingplan op te stellen en hoe je een succesvolle marketingstrategie voor jouw start-up bedenkt en lanceert.
2. De Talent Masterclass helpt je om talent aan boord te halen, een sterk team te bouwen en jouw leiderschap vorm te geven om jouw start-up te doen groeien.

Birdhouse Masterclass:

van founders…

De sprekers van Birdhouse Masterclass zijn allen Belgische topondernemers die zelf al succesvolle start-ups uit de grond hebben gestampt. Ze geven tips mee zodat je niet de fouten maakt die zij onderweg gemaakt hebben.

... voor founders.

Met de twee nieuwe Birdhouse Masterclasses sta jij al een paar stappen verder dan onze topondernemers toen ze aan hun ondernemersavontuur begonnen. Jouw ideale leermeesters delen hun inzichten zodat jij sneller kan groeien.

Mis het niet!

Onze experts

Leslie Cottenjé

Tits Moos

Marie Martens

Reinhart De Milt

En nog veel meer...

Waarom inschrijven?

Elke videoles zoomt in op één topic. Je kan rekenen op waardevolle inzichten en adviezen, van founders voor founders. Kort, helder en altijd to the point.

Verwacht je aan extra content zoals templates, downloads en waardevolle ebooks of podcasts. 

Je volgt de lessen online. Waar en wanneer, dat kies je volledig zelf. Rustig ’s avonds in je zetel, tussen twee meetings door, op afzondering in de Ardense bossen …

De founders delen concrete inzichten, hun eigen templates en spreken uit ervaring die voor jou erg herkenbaar is.

Wees er als eerste bij.

© Copyright Birdhouse Masterclass 2021