Kies de workshops en sessies die bij jouw start-up passen

In je eerste twee weken bij Birdhouse stel je met je start-up coach een persoonlijk programma samen. Je kiest de smakelijkste kersen uit ons fruitige aanbod aan workshops en sessies, zodat het programma volledig op jouw behoeften aansluit. Alvast een voorproefje:

Expert sessies

Tijdens de expert sessies ga je na een inleidende presentatie een-op-een in gesprek met een expert. Je gaat met hem of haar in gesprek over jouw uitdagingen. Er staat telkens een ander vakgebied centraal: van KPI setting tot sales en lead generation. Wees verzekerd van diepgaand advies op maat!

Focus Days

Voor een flinke dosis inspiratie bezoek je onze Focus Days! Keynote speakers uit de top van de start-up scene (LinkedIn, Showpad, …) delen hun inspirerende ervaringen en visies over een specifiek thema. Ook volg je een praktische sessie zodat je niet alleen met inspiratie maar ook met tastbare deliverables rond dit thema naar huis gaat!

Persoonlijk Leiderschap

Pak de regie en creëer een gezond evenwicht in je drukke ondernemersleven! Dat is de focus van de drie sessies Persoonlijk Leiderschap. Samen met Personal coach An Dours werk je aan het vergroten van je veerkracht en je leiderschapsskills en verzamel je de ingrediënten voor een gebalanceerde en waardevolle carrière.

Netwerkevenement

Ons exclusieve netwerkevenement is de perfecte mogelijkheid om kennis te maken met… ons netwerk! Je komt in contact met investeerders, partners, alumni en andere gedreven ondernemers. Een unieke kans dus om je netwerk uit te bouwen!

 Expert Matching

Plannen omzetten in actie, daar komt het op aan! Daarom brengen we jou in contact met nationale en internationale experts, zodat je van planning naar executie kan gaan in enkele weken tijd! Onze experts combineren hun succesvolle track record met een start-up way of thinking waar resultaat uit komt.

Persoonlijke Trajecten

In de loop van het programma heb je keuze tussen verschillende keuzetrajecten. Of het nu is om subsidies op te halen, jouw marketingplan in actie om te zetten, jezelf als ondernemer persoonlijk te ontwikkelen, financiering op te halen of sales training te volgen….  Je krijgt een traject dat op jouw maat is, waardoor jij je optimaal kan focussen op resultaat!

 

Behoren we binnenkort tot elkaars netwerk?