Werk aan explosieve groei

We bieden een intensief programma dat op maat van jouw start-up wordt samengesteld. Met de volgende onderdelen werk je doelgericht aan het bereiken van jouw targets.

Dedicated mentoring

Uit onze indrukwekkende line-up van 35+ gerenommeerde mentoren versterken er twee jouw team. Ze zetten actief hun netwerk in om jou verder te helpen en dagen je uit om die extra stap te zetten zodat jij je groei realiseert.

50.000 euro financiering

Iedereen in het programma krijgt €50.000 financiering door middel van een bullet loan aan extra gunstige voorwaarden én waar je niet persoonlijk borg voor hoeft te staan. Bovendien hoef je die pas na 3 jaar terug te betalen.

Waardevol netwerk

Je krijgt toegang tot ons netwerk met professionals die veel voor je start-up gaan betekenen. Zo kom je in contact met investeerders, partners, alumni en andere gedreven ondernemers.

Kapitaal ophalen

Samen met onze financiële experts doe je er alles aan om het nodige kapitaal op te halen. Zo stel je een financieringsplan op, kom je in contact met investeerders, ontwikkel je een indrukwekkende pitch en onderhandel je de voorwaarden.

Focus Days met keynote speakers

Laat je inspireren door sprekers uit de hoogste divisies van de start-upwereld. Zij bespreken hoe je als start-up specifieke topics binnen marketing, sales en finance best aanpakt.

Personal coaching voor founders

Tijdens ons programma groei je niet alleen als start-up, maar ook als founder. Er komen namelijk een hoop nieuwe uitdagingen op je pad. Daarom krijg je begeleiding van een personal coach, zodat je de juiste focus behoudt.

Volledig uitgeruste office space

Je krijgt een eigen stek in één van onze coworkingspaces in Gent of Antwerpen. Hier werk je naast andere deelnemende start-ups en een hechte groep aan Birdhouse alumni. Er is ook een office manager, jouw klankbord en eerste aanspreekpunt op kantoor.

Persoonlijke trajecten

Tijdens het programma kan je kiezen uit diverse keuzetrajecten. Of het nu is om subsidies op te halen, je marketingplan in actie omzetten of jezelf als ondernemer persoonlijk te ontwikkelen: het is op jouw maat en helpt je te groeien waar nodig.

Matchmaking met experts

Niet enkel plannen, maar ook actie! We brengen je in contact met nationale en internationale experts zodat je van planning naar executie gaat. Ze combineren een succesvol track record met een start-up way of thinking waar resultaat uit komt.

Overtuigd?

Pre-registreer je dan nu al voor ons volgende cohort!