Werk aan explosieve groei

We bieden een intensief programma dat op maat van jouw start-up wordt samengesteld. Met de volgende onderdelen werk je doelgericht aan het bereiken van jouw targets.

Dedicated mentoring

Uit onze indrukwekkende line-up van 35+ gerenommeerde mentoren versterken er twee jouw team. Ze zetten actief hun netwerk in om jou verder te helpen en dagen je uit om die extra stap te zetten zodat jij je groei realiseert.

Kapitaal ophalen

Samen met onze financiële experts doe je er alles aan om het nodige kapitaal op te halen. Zo stel je een financieringsplan op, kom je in contact met investeerders, ontwikkel je een indrukwekkende pitch en onderhandel je de voorwaarden.

Waardevol netwerk

Je krijgt toegang tot ons netwerk met professionals die veel voor je start-up gaan betekenen. Zo kom je in contact met investeerders, partners, alumni en andere gedreven ondernemers.

Doelgerichte workshops

Je kiest samen met je persoonlijke start-up coach uit ons aanbod aan workshops en sessies om je skillset aan te vullen waar dat nodig is. Denk bijvoorbeeld aan Marketing, Sales, Pitching, Finance en nog veel meer.

Personal coaching voor founders

Tijdens ons programma groei je niet alleen als start-up, maar ook als founder. Er komen namelijk een hoop nieuwe uitdagingen op je pad. Daarom krijg je begeleiding van een personal coach, zodat je de juiste focus behoudt.

Volledig uitgeruste office space

Je krijgt een eigen stek in één van onze coworkingspaces in Gent of Antwerpen. Hier werk je naast andere deelnemende start-ups en een hechte groep aan Birdhouse alumni. Er is ook een office manager, jouw klankbord en eerste aanspreekpunt op kantoor.

Overtuigd?

Waarschuwing: binnen vier maanden ben je de trotse founder van een volwassen scale-up!